My life,,,

Pages

Tuesday, 16 February 2010

Ntah apa apa ntah....

Orang buat blog, i wanna have my own as well... huhuhuh
tapi see... dah half months tak update... ntah apa apa je kan... heheheh :P

It's 16th Feb... Happy Birthday Kekkah :D
few more days to my hubby's birthday pulak.... :P
Am not feeling well since yesterday... arini tatau nak p kelas ke tak...
kat luar pun not so hot... kalau tido best nie... tapi, bila plak nak show kat cikgu the baju i've jahit & to ask her what to do next... huhuhuhu....
tulah... dah cuti sampai 4hari, malas more than rajin la jadinyer :P

Hey.... i masak ikan bakar today... tatau la betul tak ikan bakar. Yg pentingnya, i bakar in oven :P
so, jadilah ikan bakar... hehehehe... pict takde coz tak sabar nak makan when kuarkan dr oven...
maybe next time la kot... best best :D

2 comments:

i L a said...

kak adlie ikut kelas menjahit???
y dont u blog about it?sharing caring..hehehe..

Adlilatun Nur said...

heheheh.... apa mo cerita tu aaaa...
lama sudah abis kelas, now berezperiment buat baju sendiri ja nie :D