My life,,,

Pages

Thursday, 6 October 2011

10days done...

Alhamdulillah, dah 10 hari ganti puasa.
But moreeeee to go. Hehehe. Takper pelan-pelan kan.
Since last Sunday x puasa sbb mr hubby balik plus travel kan, plus free breakfast at hotel :p
Rabu plak bangun pagi dah lapar, terus buat koko and have breakfast with mr hubby.

Hari ni plak, patutnya a friend ajak makan dinner at 5pm. So tak puasalah.
Tapi pelik gak dari pagi dia tak meng'whatsapp' apa-apa. So at 2.30 i sms la tanya... In case dia g Kuantan coz i nak keluarkan apa yang patut to cook la kan.
As per expected, dia dah selamat sampai Kuantan. Huhuhu... Terasa rugi la plak tak puasa. Tapi takperlah... Nak buat cam mana.

Esok parents coming, memang la tak puasa.
Sabtu g dungun, pun tak puasa... Nak makan lunch ramai-ramai. Insya Allah.
Ahad la kot continue balik... Or monday je terus :p sementara period belum muncul lagi... hehehe...

Wassalam...

5 comments:

Min @ Mama Dhia Farhah said...

Ok lah tu, min ni dah la tahun ni 9 hari, plus tahun lepas 15 hari dah 24 hari! Baru ganti 5 hari..(tahun lepas punya tak sempat ganti sebab lepas raya dah pregnent n doktor tak bagi puasa, tapi min puasa gak masa dlm hospital, dapat 2 hari jer sebab next day nya doktor tak bagi sebab bila min puasa baby kurang gerak walaupun min just berehat atas katil sepanjang hari!)

mrs xool said...

blh geng dgn Min neh...hehe. sy plak kna ganti 26hr..sy bpntg bln posa aritu. smpt puasa 3hr je..

Adlilatun Nur said...

Heheheh... Jom kita ganti posa.
I nak kena posa sepertiga tahun atas kejahilan diri :( takde kaitan dengan pregnant.
I g bayar fidyah dulu, gantinya baru nak mula. Better start early kan...

ashra said...

besnye..da ganti posa.
saya ni tatau lah bila nak start..huwaa...

selagi berhutang,rasa tak senang.tapi nak menggantikan,kena cari kudrat gak...mudahan....

Adlilatun Nur said...

Ash tgh pregnant tokleh nak paksa la. Takper pepelan. Hehehe.