My life,,,

Pages

Monday, 6 February 2012

1901

Assalamualaikum~

On 19th Jan (cerita basi dah la ni).... Tiba2 teringat sausage 1901. Manalah tau ada special discount ker kan. Date 1901 muncul setahun sekali jer pun kan.
So SMS adek yg kerja kat burger king asking Alamanda got 1901 lagi or not (dulu memang ada). Then he said mana ada.

So, i ask, balik keje what time n ask him to buy me coney dog instead. Then he said dia balik lewat (after closing). So, nvm lah~

Nak dijadikan cerita, he asked again nak ke d sausage. Of course la i want. Then not long after that a sausage n a burger ada atas meja. Around maghrib time. Ntah what time dia hantar. Tau2 my dad da ketuk pintu tanya siapa punya burger n sausage.

But menjadi persoalan jugak siapa hantar sbb kalau by delivery person, no one yg receive it. Semua pun di bilik masing2.
B4 ni ada gak dia mintak delivery yang hantarkan alang2 memang ada nak deliver nearby. But he inform awal.
Rupanya dia yg hantar sendiri. Pinjam motor member. Kecoh la mak anak bongsunya bawak motor (sedangkan memang ada lesen).
Nasiblah....
Apa pun, nicelah... Special delivery from uncle for little baby kan 😜

But now dah benti kerja cannot order anything anymore. Kerja part time jer main2 sementara nak cont degree nanti.
Insya Allah~

Wassalam...

No comments: