My life,,,

Pages

Thursday, 16 June 2011

Car bumper sticker...

yang chomel i found in Kelantan last few days...

Tapi tak beli pun... Huhuhu...
Ambek pict cukuplah...
Anak takde dlm keta... Ada dlm syurga~ :D

Btw, if i need to update my blog everyday, ada harapan blog ni jadi cooking blog kot :p

Arini we have nasi tomato with lamb, kuah dhal and air asam.



Pict tak full sbb blogging using blog application on phone ni, pict dipaksa crop... Huhuhu...

See ya~

2 comments:

Min @ Mama Dhia Farhah said...

Bila tgk gambar stiker tu teringat lak suami min pun ada plan nak beli, tapi tak beli2...Yang min ni pulak, masa ngandung hari tu dok sibuk cari bantal baby bentuk karipap, ada lekuk kat tengah2 bantal tu ..hari tu pegi kedai tu dah abis stok..Tapi ntah la, rasa tak puas ati, walau pun Dhia Farhah takde, min tetap nak cari gak bantal tu...Normal ke apa yg min rasa ni? (ntah kenapa min slalu risau ngan apa yg min rasa, min takut org tahu, min takut org ingat min dah 'tak betul')

Adlilatun Nur said...

tatau normal tak... tapi, as a mother, sure ada rasa bersalah sikit kat baby kan... sbb tak mampu jaga dia sebaik mungkin.
tapi kita kena kuat & yakin, ini memang ketentuanNya...

btw, jangan pikir sangat apa org kata & ingat pasal kita...
we know our self better kan....
cuma jangan la melebih2 kan.

kalau min rasa adanya bantal tu bole membuatkan min lebih tenang, takde salahnya min beli k...
mmg bantal tu elok utk baby, supaya kepala dia terbentuk elok, tak flat jer. :)