My life,,,

Pages

Monday, 31 October 2011

Gaviscon

Alhamdulillah...
Jumpa akhirnya solution for angin.
After 2 clinic divisit, 2 jenis ubat angin n 2 jenis ubat tahan muntah...
Gaviscon jugak yg berkesan~

Doc kat 1st klinik said ubat pil lagi kuat.
Not for me la kot?
Best sangat2 hari ni xde berpeluh2 menahan sakit perut... Siap bole makan nasi for lunch n dinner.
Tapi mr hubby la kena masak kan :p

Tapi bila dah 2nd day makan gaviscon, xde la rasa sesesap 1st time makan. Huhuhu...
Demi xnk perut berangin, i'll telan jugak la...

Wassalam~

3 comments:

Min @ Mama Dhia Farhah said...

Take care dear..Risau pulak min rasa bila keadaan adli camni..Hope adli n baby ok ye, sihat2 kedua.2nya...Semoga Allah lingundi dan pelihara kalian...

zuliana abd rahman said...

Yana tak pernah diserang angin macam ni.Tapi dari apa yg Adli tulis ni, rasa macam teruk juga ye.

Betul kata Min, jaga kesihatan baik2.Kalau boleh janganlah makan nasi bungkus selalu.Kesihatan u dan baby perlu dijaga.

Adlilatun Nur said...

Thanks min...
Thanks yana...

Pas balik kl nnt no more nasi bungkus lah :)
Esok insya Allah balik....
Nak wat cam mana, kat sini terpaksalah~
Nak masak x berapa nak mampu...