My life,,,

Pages

Friday, 14 October 2011

Pray for me

On 13th...


Then...


Malamnya...
Nak ke klinik, tutup pulak...
D other one, terlalu ramai...
So maybe sabtu plak (jumaat sini semualah tutup) huhuhu...

Tengah malam...
Diikuti oleh a little spotting... :(
Taken duphasthon from last time...
Will not do anything. Just rest rest n rest...
Pray for me... Insya Allah...

Wallahualam...
Wassalam...

8 comments:

ashra said...

alhamdulillah..
tiba sudah masa buat adli.
so hepi for you!

adli,
makan je duphaston tu.doc kata,not harmful for the baby pun.duphaston boleh makan sampai minggu ke 12.
saya dulu ada spotting,makan dari 5-10 minggu gak.by 10 minggu spotting hilang sudah..mmg debar2 je bila tengok spotting tau!

banyak kan rest,jgn stress k?keep praying and praying.insyaallah,mudahan inilah penawarnya.

sama2 kita doakan...tuk kawan2 kita lain juga

Adlilatun Nur said...

Thanks ash. Alhamdulillah...
Bukan setakat berdebar... Takut pun ada.
Try to calm down skrg ni... Insya Allah.

Last time pun spotting dr week 8 till 12.
Memang makan gak duphaston.
Bila week 17+ pun spotting again, hilang punca...
Sbb doc dh x bg makan...
Kena suh rest n banyakkan baring je.
Ni x g jumpa doc lagi. Gynea nak stick yg kat an-nur.
So kat sini just nak g wat confirmation je.

Insya Allah... Hope everything gonna be ok till d end.

Syafiqah said...

Alhamdulillah Adli...
So happy for you :)

Jaga diri baik2 tau. Fiqah akan sentiasa doakan utk Adli. Semoga semuanya dipermudahkan iye.

Byk rehat and jangan buat keje berat.

Adlilatun Nur said...

Alhamdulillah. Tq fiqah...
Doakan semuanya ok till d end...

Mmg dh x buat keje apa dah.
Tunggu masa nak kena export balik putrajaya je.

zuliana abd rahman said...

Tahniah adli, wah..sorang lagi kawan kia ni join the club (jemaah ibu pregnant hihihi).Jaga ksihatan baik-baik ye. Jangan stress2 sangat, just fikir yg happy2 jer :)

Min @ Mama Dhia Farhah said...

Wow! Bestnyer dengar adli dah pregnent :) Jaga diri elok2 tau...Relax...Kurangkan travel ehhh (cam min dulu langsung tak kemana)..Ni kalau nak balik putrajaya, make sure letak kusyen tambahan, bawak keta pelan2 jangan langgar lubang or apa2 yang boleh buat gegaran tau...I'm pray for u dear, semoga adli & baby selamat dan dilindungi Allah S.W.T....

"Ya Allah,peliharalah anak adlilatun nur selama ia berada di dalam kandungan ibunya dan sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit"

"Ya Allah, zahirkanlah anak adlilatun nur ke dunia dengan mudah dan selamat"

"Ya Allah, anugerahkanlah anak adlilatun nur kesihatan yang sempurna, berakal dan bijaksana, alim dan beramal"

"Ya Allah, Engkau perelokkanlah kejadian anak adlilatun nur yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu"

Adlilatun Nur said...

Yana : join d club?
Thanks yana... Doakan all ok yer till d end.
Tengah berdebar ni sebenar (refer next post)

Adlilatun Nur said...

Min : thanks sangat2... Berdebar pun ada gak after d check up tadi.
Apa pun, i accept apa saja ketentuan Allah yg tersedia for me. Insya Allah, apa yang Allah tetapkan adalah yang terbaik. Yang penting kita berusaha sehabis baik...
Wallahualam...
Maybe sbb d doc cieta detail sangat n seems like so many posibilities dalam meniti 9bulan akan datang...
Insya Allah, wish, hope n praying for d best...