My life,,,

Pages

Monday, 5 March 2012

Reunion.....

Assalamualaikum warah matullah....

This morning semangat kononnya nak booking tiket to KK for our coming Matrik reunion in December...

Sekalinya... Infant info is needed as well...
Kalau nama boleh lagi lah konon (walaupun belum decide name pun)... Tapi tarikh lahirnya cam mana nak key in? Huhuhu....
Kalau makin lama, makin naik harga for sure... Now pun paling murah RM103/seat...



Or ada sesiapa tahu, boleh ka add in infant info later on?
Since baby x need a seat kan...
Hurmmmmm....
Helpppppppp!!!!!

Wassalam~

2 comments:

Min @ Mama Dhia Farhah said...

i think better adli call direct cust.servs n tanya diorang...sonang utk kepastian... Tapi kalau ikut idea dari kepala min, pinjam nama anak sapa2 utk beli tiket tak leh ke? hehe...

Adlilatun Nur said...

Hahahahaha min wat lawak...
Suka2 nak pakai nama anak orang. Kang diorang cek my kid kang sia2 kena tinggal baby kat airport :p
Wokeh better i call air asia esok. Thanks :)