My life,,,

Pages

Saturday, 3 March 2012

Scan Result

Assalamualaikum...

Last Wednesday, g pameran buku islam kat presint 3.
Then since parents d KK melawat anak, menantu dan cucu, tinggallah kami berdua... So p lunch d BBB. Lamb chop.

Alang2 dah g BBB, singgah An-Nur ambil result detail scan last time (1402).









As seen, baby berusaha menutup mukanya each time scan d muka...
Yang paling jelas pun...


Sedang melompat n keluar dr frame... Heheheh...

Takperlah... Yang penting tahu baby sehat.
Insya Allah...

Wassalam~

6 comments:

Syafiqah said...

Salam Adila..
Wah...so excitednya. Mesti hati tengah berbunga2 sekarangkan. I am really happy for you. Fiqah dapat bayangkan mcm mana perasaan Adila sekarang ni. Fiqah doakan semoga semuanya selamat dan dipermudahkan iye. Take care :))

zuliana abd rahman said...

Sweetla baby tu tutup muka dia.Suka tengok.Dia malu-malu kot dengan mama dan papa.

Adlilatun Nur said...

Salam fiqah...
Thanks, alhamdulillah...
Harap all gonna be fine till end...
14w more to go... Berdebar dalam excited...

Min @ Mama Dhia Farhah said...

Waaaa..best nyer...Ni kalau dengar bunyi baby gerak2 lagi best kan>? Paling suka dengar bunyi heart beat baby...erm, Min doakan Adli dan baby sihat2 dan sentiasa dalam perlindungan rahmat Allah...

Adlilatun Nur said...

Salam min...
Aah best n excited nak tengar heart beat n knowing rate.
Tapi scan aritu xde plak... Nnt rabu check up gov boleh lah tahu rate dia. Insya Allah.
Min do take good care k dear :)

Adlilatun Nur said...

Salam yana....
Sorry, komen yana masuk spam. Ntah kenapa~

Tulah, malulah kot kan :p
Tapi masa scan biasa tunjuk jer. Tapi x clearlah...
Time detail scan nak tutup muka plak :p